En del av mitt hjärta. En del av mitt hjärta (film) 2019-11-18

En Del av Mitt Hjärta

en del av mitt hjärta

Sommaren var lång men gick fort. Förra helgen var det ju äntligen dags för första december och första advent, vilket för mig är startskottet för allt som har med julen att göra. Han verkar ha det jättebra. På kvällarna har jag antingen tränat, eller lagat mat och vilat. Sen hade jag i grönkål och sugarsnaps och lät det hela fräsa ett tag. Eventuellt händer det andra spännande saker också framöver, men det återstår att se. Ser fram emot en höst med äppelmarknad, hemvisit, och självklart semester.

Next

En Del av Mitt Hjärta

en del av mitt hjärta

Löpning och gym känns knappt värt att nämna för det är jag verkligen kass på att hålla igång… Vem är sämst på att skriva? Gick och väntade vecka efter vecka på de där fina, eldiga färgerna överallt. Allt mer än så är nästan lite för mycket begärt. Projektbeskrivning Malin Åkerman spelar huvudrollen som Isabella i Edward af Silléns nya romantiska musikalkomedi En del av mitt hjärta, som är baserad på Tomas Ledins musik och texter. I övrigt har veckan varit lugn, men seg. En som önskat alldeles förträfflig helg. Har iallafall städat, handlat, sprungit, pysslat och lagat mat.

Next

En del av mitt hjärta

en del av mitt hjärta

Däremot tror vi att ni sitter väldigt skönt i våra övriga salonger. Nästan exakt på dagen två år sedan jag klippte det axelkort senast. Gör inte ens hälften av det jag hade önskat att jag orkat. Men att köpa begagnat funkar ju också. Exekutiva producenter: Peter Possne, Suzanne Glansborg, Lone Korslund, Poa Strömberg.

Next

En Del av Mitt Hjärta

en del av mitt hjärta

Jag har haft en lång dags introduktion, som sagt på nya jobbet som bara i sig själv nästan gör mig nervös. Dansklasserna har satt igång, och jag försöker ta mig dit åtminstone två gånger i veckan. Den lyckan försvinner dock snabbt då Isabella får reda på att hennes tonårsförälskelse ska gifta sig med sin gamla barndomskompis Molly. Hoppas på en rolig och lärorik dag! Pyssla med min bujo som jag hoppat över i april eller skriva på brevet till Audrey. Mer yoga också tror jag mer än inget detvillsäga. Det är verkligen special treat och vi har haft ganska satsiga frukostar på senaste. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon… Film i Väst is the most successful regional film fund in Scandinavia.

Next

En del av mitt hjärta (2019)

en del av mitt hjärta

För en gångs skull tyckte jag att jag verkligen fick till jäsningen på bullarna så att de blev stora och fina — jag brukar alltid ha problem med att degen överjäser, men i år blev de riktigt fina. All co-productions are required to bring elements of production or post-production to Region Västra Götaland, work with a Swedish production partner, and hire crew and workers from the region. Alltså tror att jag har tappat typ hälften av mina fritidssysselsättningar sedan mitt nya jobb. Har åtminstone bockat av alla mina måsten, så det känns bra. Och däremellan, att lära känna kollegor bättre, försöka hålla kontakt med gamla kollegor, och massor av klättring och dans. Äter alltid så mycket att jag har knappt orkar min lunch, hehe.

Next

En Del av Mitt Hjärta

en del av mitt hjärta

Den här middagen tyckte jag att jag lyckades riktigt bra med. Lördagen var mycket fix och don. Nu börjar det äntligen bli lite ljusare både på morgonen och på eftermiddagen så jag hoppas att livslusten och energin kommer tillbaka snart. Köpte sushi påvägen hem eftersom det ändå var fredag. Men har nog aldrig längtat så mycket till måndag och att vara tillbaka på jobb, haha.

Next

Tomas Ledin

en del av mitt hjärta

Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. Idag har jag städat och tvättat ordentligt så att det ska vara rent och fint när V äntligen kommer hem på måndag. Men att hålla alla tankar i styr och inte övertänka så att man förvirrar schemat vilket jag såklart lyckades med … och så intensiv sista timme med alla sidor och mappar med information om själva projektet, att jag knappt vet vart jag ska hitta vad och ens vad jag behöver hitta och till vad. Mest av allt längtar jag såklart till den tionde december när hjärtat kommer hem, men nästa helg är det ju äntligen december och första advent och jag har så mycket julkänsla redan! Ska bli så roligt att få sätta upp våra få julprydnader, lyssna på min jullista och baka julgott. Till sist: Häll i kokt pasta och avokadosås i stekpannan och blanda runt så gott det går. Isabella börjar störa sig på att Simon är tillsammans med någon annan, då hon fortfarande har lite känslor kvar för honom.

Next

En del av mitt hjärta (2019)

en del av mitt hjärta

Hänger på klättercentret tre dagar i veckan för att hänga med mina kollegor. På helgerna sover jag mycket, sitter med pussel, filt och värmelampa ute på balkongen, och hämtar kramar hos min älskling. En ganska intensiv helg, så det var skönt att ha söndagen hel-ledig för att vila och pussla och läsa och träna. Här klättrar jag på väggarna. Filmen kommer att få premiär julen 2019.

Next

En del av mitt hjärta (2019)

en del av mitt hjärta

Culture can make people grow and is very important for employment, regional development and growth in Västra Götaland. Mycket genomgång av praktisk information som är ganska lätt att ta in. Hemma händer det inte så mycket. Litet supermixkollage från senaste två veckorna, inte särskilt estetiskt, men desto mer representativt. Jag hade googlat efter lite inspiration först eftersom jag hade ett gäng med avokados som jag behövde använda men som jag inte riktigt visste hur de såg ut på insidan. Har länge velat åka dit, så det ska verkligen bli roligt. I fredags fick jag åtminstone lite socialisering.

Next

En del av mitt hjärta (film)

en del av mitt hjärta

Hösten har gått så otroligt fort. Just nu hamnar all energi på att orka träna efter jobbet ett par gånger i veckan. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. På söndagen var det riktigt ruggigt väder med regn hela dagen, så jag spenderade större delen av dagen med att baka — först lussebullar, och sen saffransbiscotti. Förutom en smärre störtskur mitt på dagen så hade vi solsken hela dagen.

Next