Kirstens konditori. Kirstens Konditori, Frederikssundsvej 148a, Brønshøj (2020) 2019-11-18

kirstens

kirstens konditori

Og havde klart og tydeligt fortalt at kagen ikke måtte pyntes, der skulle kun stå en skrift i brun chokolade og intet andet, da jeg selvbhavde fået lavet nogle chokolade figurer som skulle på. Jeg får besked på, at det ikke kunne laves bedre, selvom billedet var i høj nok opløsning og resten af printet så rigtig fint ud. Dette var trods alt ikke hen over et menneskeansigt. De havde mest travlt med at pakke sammen. Under al kritik Jeg kigger altid langt efter Kirstens konditori, når jeg besøger familie i Brønshøj :- De bager fantastiske kager og brød, og deres bagværk er rigtig lækkert. Udvalget var stort; det strakte sig over wienerbrød, flødekager, ostekager og småkager. På måde har de også meget lækre træstammer.

Next

Kage med billedprint i Brønshøj i Storkøbenhavn

kirstens konditori

Kagen skulle være overtrukket med marcipan, efter vores mening var den ikke. Dette syntes jeg hører med til historien. Dog er udvalget ikke meget bredt. Det blev en fin eftermiddag med masser af tak og held og lykke frem over. Jeg hedder Christian Larsen er uddannet bager, og er anden generation i Kirstens Konditori efter at mine forældre har drevet konditoriet i 18 år. Jeg får efterfølgende en bekræftende mail på, at billedet og mailen er modtaget.

Next

Kage med billedprint i Brønshøj i Storkøbenhavn

kirstens konditori

Udover det, var der lidt mousse i kagen, men tykke kagebunde. Christian, der er uddannet bager, har rejst rundt i nogle af Københavns bedste bagere og konditorier samt i den store verden, hvor han har samlet inspiration i kufferten og tilført det danske konditori i Storkøbenhavn et populært tvist. Jeg starter med at besøge forretningen for at få oplysninger omkring mulighederne. Den var så mærkelig i smagen at jeg ikke kunne spise kagen. Kirstens konditori i Brønshøj har det lækreste brød men salgspersonale er under alt kritik.

Next

Kirstens Konditori, Frederikssundsvej 148a, Brønshøj (2020)

kirstens konditori

Heldigvis er msnge andre bagere med i ordningen! Min mand fortale om et fint gammelt konditori som ligger centralt i Helsingborg, dette syntes han bestemt, at vi skulle prøve på vejen. Lørdag besluttede vi at tage færgen til Helsingborg for at besøg Frederikdal, et slags frilandsmuseum, men skal jeg lokkes til den slags, så skal jeg lokkes med kage. Salgspersonale kan finde på at feje gulv eller tage pause, når der står 10 mennesker i kø og kun en til at betjene. Ingen af ovenstående punkter vil de erkende i en privat mail. De havde endnu ikke fået julepynten ud af deres udstillingsvindue, men man siger jo også at julen varer lige til påske. Denne opskrift er let og virkelig hurtig at lave.

Next

Konditor & Bager i Brønshøj

kirstens konditori

Der lægges stor vægt på, at vores serviceniveau over for kunderne er højt og i konstant udvikling. Men ved at hænge sig i minutter blev der spildt en pose brød og mistet en kunde. Ikke særlig fedt at blive mødt at et surt fjæs og en sur bemærkning, når man handler brød om morgenen. Kage til 30 års bestilling - helt katastrofalt. Denne version kan varieres på hundrede måder, ligesom tilbehøret kan være vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche alt efter dagsformen. Vi fik kaffe og te med påtår og delte et stykke vidunderlig æblekage.

Next

Anmeldelse: Fahnmans konditori Helsingborg

kirstens konditori

Både hvordan man snakker til kunder, hvordan man laver mersalg og hvordan man får folk til at komme igen. Vi blev henvist til et godt bord hvor udsigten over cafeen var fin. Når du nærstuderer mit kagefoto, vil du opdage utrolige mængder af skøn, fed og lækker creme som fylder det meste af tallerkenen. Adresse Fahnmans Konditori Stortorget 11 252 20 Helsingborg. Kagen skulle være til 11 personer, men de lavede den til 10.

Next

Kirsten's Konditori

kirstens konditori

Den er mørkebrun og hverken for tør eller våd. Konditoriet har fået flere priser for deres brød siden 2014, men deres Romkugle er også blevet kåret til at være landets bedste. Ikke så meget som en undskyldning eller beklagelse fra forretningen. Hun samler den med fingrene og pakker den ind med de andre stykker. Jeg har efterhånden handlet brød og kager mange gange både privat og arbejdsmæssigt her hos Kirstens Konditori.

Next

Kirsten's Konditori

kirstens konditori

Her var noget for enhver smag. Det var efter eget ønske at min kollega fik kagebuffet. Dette skal danne grundlaget for fortsat at kunne leve op til kundernes krav og forventninger og dermed sørge for løbende at udbygge virksomhedens renommé. Forhåbentlig handler det om, forbrugerne er ved at få øjnene op for, at der er nogle bagere der stadig kan konkurrere på kvaliteten og servicen. Dette gælder både kager og brød men i den grad også den service jeg fik i forløbet lige fra bestilling til afhentning. Ejeren bruger en særdeles grov tone og anklager os for at lyve. Vi må dog konstatere, at sådan er det ikke alle, der har det; et par på vores egen alder havde valgt den samme servering som os, men midt i det hele rejste manden sig og hentede en ekstra portion creme.

Next

kirstens

kirstens konditori

Vi fik vaniljesovs til, og det klæder på alle måder æblekagen, blot må vi nok sige, at vi godt kunne have nøjedes med den halve mængde, for så store mængder creme tager ligesom elegancen ud af kagestykket og omformer den til noget heftigt. Printet er alt for stort til at kunne være på kagen og kan derfor overhoved ikke bruges det er helt tydeligt at firmaet overhovedet ikke har sat sig ind i bestillingen. En mail som meget detaljeret beskriver, hvordan printet skal være. Det er godt nok dårlig kundeservice. Our house reflects our history, enjoy and take care as if it was you own.

Next