Lars larsen er død. Lars Larsen er død: Her er hans liv i billeder 2019-11-18

Self

lars larsen er død

Lars Larsen, stifter af Jysk, er død. Han er uden tvivl den rigtige til at videreføre den virksomhed, jeg startede,' lød det. Der var tale om leverkræft, der havde spredt sig, og derfor ønskede Lars Larsen at bruge sin tid med familien, meddelte han. Han var en hædersmand i alt. Lars Larsen sov stille ind i sit hjem ved Silkeborg tidligt mandag morgen. Han blev 71 år gammel og efterlader sig sin kone, Kristine, sine to børn og fire børnebørn.

Next

Lars Larsen er død: Danmark har mistet en enestående købmand

lars larsen er død

Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, udtaler Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far. Han var en hædersmand i alt. Et fyrtårn, var han, skriver Brian Mikkelsen, Dansk Erhvervs administrerende direktør og tidligere minister for De Konservative, på Twitter. I december 2018 blev det vurderet, at Lars Larsen havde en formue på omkring 35,1 milliard kroner. »Jeg vil fortsætte med at bruge min energi på denne meget vigtige mission for at sikre, at vi inden for få år vil have et samlet og endnu stærkere Jysk, der i Lars Larsens ånd vil fortsætte med at give gode tilbud til vores kunder,« siger Jan Bøgh, der er topchef i Jysk-koncernen. Det er en stor arv, der nu skal løftes uden Dyne-Larsen, der nåede flere milepæle i sin sidste levetid. Siden Jysks første internationale ekspansion til Tyskland i 1984 har Jysk-koncernen nemlig været opdelt i »Jysk Nordic« med 20 lande og »Dänisches Bettenlager« med syv lande.

Next

Lars Larsen er død

lars larsen er død

Her valgte han - efter 40 år som styrmand - at overdrage formandsposten for Lars Larsen Group til sin søn, Jacob Brunsborg, på grund af fremskreden leverkræft. Dyne-Larsen efterlader sig sin kone Kristine, to børn og fire børnebørn. Lars Larsen sov stille ind i sit hjem ved Silkeborg tidligt mandag morgen. Selvom Lars Larsen ikke selv længere står ved roret, så står hans sidste beslutning dog ved magt - ønsket om at samle Jysk som én organisation. Lars Larsen efterlader sig sin kone, to børn og fire børnebørn.

Next

LIGE NU: Lars Larsen er død

lars larsen er død

Dynekongen trak sig i juni måned fra bestyrelsesposten i Lars Larsen Group og Jysk, og i den forbindelse meddelte erhvervsmanden, at han havde fået konstateret kræft. Han efterlader sig sin kone Kristine, to børn og fire børnebørn. Den jyske købmand meddelte i juni, at han var blevet ramt af leverkræft og at hans søn, Jacob Brunsborg, overtager formandsposten i Jysk Holding. «Lars Larsen, best kjent som Kjøpmannen, sovnet stille inn i sitt hjem ved Silkeborg med den nærmeste familien ved sin side. Under sig havde Lars Larsen 23. Her bliver den jyske, selverklærede købmand også beskrevet i flatterende vendinger for sit flid, gåpåmod og forretningsnæse.

Next

Lars Larsen er død: Danmark har mistet en enestående købmand

lars larsen er død

Lars Larsen var også én af initiativtagerne til, at Europas fineste golftour, Europatouren, fra 2014 vendte tilbage til Danmark efter mange års fravær. Han var en hædersmand i alt. Det opplyser butikkjeden i en. Lars Larsen færdiggjorde sin handelsskoleeksamen i 1969 og etablerede ti år senere sin første Jysk Sengetøjslagerbutik i Aarhus. De resterende 25 lande drives af franchisepartnere. Jysk er en internasjonal butikkkjede med skandinaviske røtter, som selger alt til boligen.

Next

Dynekongen Lars Larsen er død

lars larsen er død

Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, udtaler Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far. Han ble 71 år gammel og etterlater seg sin kone, Kristine, sine to barn og fire barnebarn», står det videre. Måske en af de bedste handelsmænd i sin tid, og han bidrog som få. Et fyrtårn, var han, skriver Brian Mikkelsen, Dansk Erhvervs administrerende direktør og tidligere minister for De Konservative, på Twitter. Lars Larsens sidste beslutning står ved magt Som grundlægger af Jysk stod Lars Larsen i spidsen for sin forretning frem til juni 2019. . Han vil bli savnet av oss alle, og når vi har sørget over vårt tap, vi vil vi fortsette å gjøre vårt beste for å videreføre hans imponerende livsverk», sier hans sønn Jacob Brunsborg i en uttalelse.

Next

LIGE NU: Lars Larsen er død

lars larsen er død

I december 2018 blev det vurderet, at Lars Larsen havde en formue på omkring 35,1 milliard kroner. Allerede i 2013 gjorde Jacob Brunsborg det klart, at han var parat til at overtage Jysk efter sin far, den dag hvor dette måtte være nødvendigt. I marts besluttede han at samle de to selvstændige forretningsenheder Jysk Nordic og Dänisches Bettenlager til ét selskab. Jysk vil nu gøre alt for at fortsætte den succes, som Lars Larsen lagde grundstenene til for 40 år siden. Den første butikken åpnet i Danmark i 1979, og i dag har kjeden over 2.

Next

Self

lars larsen er død

Lars Larsen er død 71 år gammel. »Inden sin død var Lars Larsen med til at træffe beslutningen om at slå de to hidtidige dele af Jysk sammen til én organisation. «Vi har i dag mistet vår far, mann og bestefar, og Danmark har mistet en enestående kjøpmann. Inden sin død nåede Lars Larsen at opleve Jysks 40-årsjubilæumsdag, og forretningsmanden fik også en sidste milepæl i sin forretning med, inden han gik bort tidligt mandag morgen. Erhvervsmanden nåede inden sin død at opleve sit erhvervsimperiums 40-årsfødselsdag og at indvie kædens første butik i Irland.

Next

Dynekongen Lars Larsen er død

lars larsen er død

Som indfødt nordjyde ved Peter, hvad det vil sige at holde begge ben på jorden, dog med undtagelse af når AaB vinder i fodbold. Der var tale om leverkræft, der havde spredt sig, og derfor ønskede Lars Larsen at bruge sin tid med familien, meddelte han. En af Danmarks største og mest kendte erhvervsmænd, Lars Larsen, er gået bort. Han var omgivet af sin nærmeste familie. Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel. En af de rigeste købmænd I december 2018 blev det vurderet, at Lars Larsen havde en formue på omkring 35,1 milliard kroner.

Next